Huisregels

Uw hond geniet in een roedel van een speelveld. Uw hond mag daar de hele dag naar hartenlust rennen en spelen. Wij hanteren daarom een aantal toelatingscriteria. Jammer voor de honden die hier niet inpassen, daar zijn wij nogal streng in. 

 

 1. Uw hond is zeer sociaal naar andere honden. Dit is heel belangrijk omdat onze gasthonden de hele dag bij elkaar zijn en dus niet apart in kennels verblijven. 
 2. Reuen zijn gecastreerd. Ongecastreerde reuen nemen wij niet aan. Voor pups geldt hier natuurlijk een uitzondering voor. 
 3. Natuurlijk is uw hond ingeënt tegen, ziekte van Carré, Parvovirusinfectie en Kennelhoest (Bordetella) 
 4. Uw hond is natuurlijk worm en vlo vrij. 
 5. Rassen die vallen onder de noemer ‘vechthond’ en honden die vallen onder een verhoogd risico op problemen in een groep zijn uitgesloten. Ook waak en verdedigingshonden zijn niet welkom. 
 6. U dient uw hond op de afgesproken tijd te halen en te brengen. Dit in verband met de rust in de roedel. 
 7. De hond blijft aangelijnd bij het halen en brengen. 
 8. De hond zijn behoefte laten doen in de privé tuin wordt niet op prijs gesteld. Ongelukjes worden door uzelf opgeruimd. 
 9. Om de rust in de roedel te bewaren kunt u niet zonder te bellen langskomen. Wij werken met vaste dagen per week. 
 10. Als de hond niet kan komen moet u dit 48 uur van tevoren doorgeven anders wordt de hele dag in rekening gebracht. 
 11. Bij het vermoeden van een ziekte of een ongelukje raadplegen wij eerst een dierenarts en direct daarna de eigenaar. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor rekening van de eigenaar. 
 12. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. In het weekeind en op feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. (u kunt ons altijd bereiken via SMS en WhatsApp) 06-12108608