Carnibest

Wat is Carnibest? 

Carnibest is een complete voeding voor honden, katten en fretten. 

Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment. Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie. 

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten! 

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven. 

Waarom verkopen wij Carnibest? 

Eigenlijk moet ik dan iets meer vertellen over onze dalmatier Quinevere. Wij kregen Quinie als pup en waren zo blij met haar, ze was wat aan de kleine kant, maar oh zo vrolijk. 

Alleen het eten wilde niet zo lukken, ze was geen goede eter en vertikte het vaak om ook maar iets te eten. Totdat we weer een nieuw voermerk hadden, en dat at ze dan weer een dag of drie. Ze werd erg mager en ook ziek, ze kreeg uitslag en bulten. De dierenarts wist na ongeveer 4 maanden dokteren ook niet meer wat we moesten geven. We hebben echt alles geprobeerd. tot een eliminatiedieet aan toe. Totdat iemand zei; waarom geef je haar niet wat ze ook in de natuur zou eten?! Het hondje is nu bijna 12 jaar. 

Hier vind u alle informatie over Carnibest

 

 

Quinevere, al ruim 11 jaar op versvleesvoeding