Waarom een puppycoach?

Een puppycoach leert de bazen in 5 privé lessen hoe om te gaan met het nieuwe gezinslid.  

Een puppy moet uitgroeien naar een goed gesocialiseerde volwassen hond die om kan gaan met situaties die voor een hond niet natuurlijk zijn. Dit alles is een leuke maar soms ook vermoeiend proces. Vaak krijgt u (te) veel goedbedoelde adviezen , maar welke is geschikt voor uw hond?

Een puppy zal de baas vertellen wat het wel en niet aankan, maar verstaat de baas "honds"

Wat doet een Puppycoach?

In 5 privé-lessen maak ik u wegwijs in de wereld van uw hond. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere; socialisatie met andere honden en mensen, hoe en wanneer roep ik mijn hond ? Hoe voorkom overlast bij andere mensen/dieren? Enz. Daarnaast worden veel misverstanden opgehelderd.

De eerste les van deze puppycursus vindt bij u thuis plaats om alles wat het opvoeden van uw hond betreft te bespreken. U ontvangt van mij een handboek met alle informatie die in de lessen besproken wordt.

De overige 4 lessen zijn praktijklessen van een uur en deze zullen plaatsvinden in het bos. Op deze plekken zijn tijdens de lessen ook veel andere honden aanwezig, zodat we veel aandacht kunnen besteden aan het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal.

Tijdens de lessen heeft u alle gelegenheid uw vragen en/of problemen aan mij voor te leggen maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus kunt u voor al uw vragen over uw pup telefonisch of per e-mail bij mij terecht. 

prijs

De cursus kost € 155,- per pup.

Veel gehoorde vragen

Zijn de 5 lessen van de puppy cursus wel voldoende om onze pup op te voeden?

Ja dat is voldoende. Tijdens de lessen krijgt u namelijk een uitgebreide instructie en begeleiding om uw pup zelfstandig op te voeden. Het doel van deze cursus is dat u met de pup een goede start maakt en voorkomt dat u in de toekomst gedragsproblemen kunt verwachten.

Komt mijn pup in de privé cursus wel in de gelegenheid om te socialiseren met andere honden?

Jazeker, het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal is zelfs één van de belangrijkste onderdelen van deze cursus. De praktijklessen vinden plaats op een locatie waar veel andere honden aanwezig zullen zijn.

De cursus kost € 155,- per pup.